Raruki
Katon bo używa go (używa też futona ale katona bardziej xD) moja ulubiona postać
Lord marian
Hidan why ? Zabawny/tak jak up ma fajny śmiech xD/fajną ma kose (mam lepszą xD)/fajny styl walki/fajną religie xDDD (jeśli kogoś zabijesz to to niejest grzech a jak kogoś zranisz i zostawisz prz życiu to masz grzech xD)/Jest nieśmiertelny/niezależy mu na pieniądzach/fajnie ma rozpięty płaszcz aka/ i ogólnie fajnie wygląda ;] (fajny religijny amulecik ma chyba przejde na jego religie xD)
szybka odp poniewasz niewiele więcej daje mi odp a tylko marnuję czas na klikanie tam i czekanie aż to się załączy (aż 5sec :O)
Religia Hidana (zapomniałem jak się nazywa) czy Chrześćjaństwo xD czy inna religia
ja obecnie w nic niewierze...
religia hidana bo jesteś nieśmiertelny xD
sharingan czy byakugan ??
edit
co pisałem ma być uzasadnione
sharingan
ponieważ jest fajniejszy z wyglądu ma według mnie lepsze um czyli kopiowanie np albo ma coś takiego jak ms i bardziej wole klan niż hyuga
A I JESZCZE BO TOBIASZEK GO MA ^^
deidara czy sasori
Zapraszam na www.SWG.ugu.pl
za plusa się nie obrażę ^^
Goście kliknij i oceń
[ramka=opis]<iframe src="http://zabuzacom2.2ap.pl/admin/karta.php?id=1&result=usr_search" width="178" height="300">Twoja przegl�darka nie akceptuje ramek!</iframe>[/ramka]
google nie gryzie
[codebox]long_code_here = ';[/codebox]
deidera czy sasori hmmm.
deidera ma fajna technikę ale u sasoriego podoba mi sie jego kukły chyba wole deidera.
kupa czy bobek lepiej mi się kojaży niż sraka ;/
dugopis czy ołuwek
Ołuwków to ja nie znam... Ale wolę ołówki, tak ogólnie . Czemu? Można zmazać, tak głównie ^^. Poza tym, ołówkiem da się też narysować coś porządnego, długopisem niby też, ale jeśli już coś mam narysować, bardzo lubię ołówek właśnie i cieniowanie .
Taijutsu czy Ninjutsu czy Genjutsu? :>
woda można się kompać xD
wiocha czy miasto ??
miasto
na wsi nie ma co robić i z miasta jestem to już z przyzwyczajenia
metin2 czy lastchaos
Zapraszam na www.SWG.ugu.pl
za plusa się nie obrażę ^^
Goście kliknij i oceń
[ramka=opis]<iframe src="http://zabuzacom2.2ap.pl/admin/karta.php?id=1&result=usr_search" width="178" height="300">Twoja przegl�darka nie akceptuje ramek!</iframe>[/ramka]
google nie gryzie
[codebox]long_code_here = ';[/codebox]
metin2 nie wiem jak to wytłumaczyć ale tam taki fajny klimat jest xD
cs 1 czy cs 2 ??
Lcd mniej prądu
plus czy orange