Ciężka decyzja, ale stawiam na Tobi'ego, mimo wszystko... hm, hm. Tak. Choć Deidara też był bardzo ciekawą postacią . Tobi - na początku bardzo zabawny, no a potem... kto czytał mangę ten wie, a nie chcę za dużo spoilerów w tym temacie dawać .
SWG czy ogame?
SWG
leci więcej surki jest mniej graczy (to czasami przeszkadza ale nienajeżdżają cię co minute... pozatym lubie :} (i fajny admin tu jest a na ogame to miech czekasz na odp a odpiszą ci tak "przepraszamy ale nieumiemy tego naprawić"...
mozzila czy explorer czy opera czy coś innego
(teraz bawiy się w D czy U czy P czy A xD
//ok xd//
Mozilla, zdecydowanie xd. Moja ulubiona przeglądarka od dawna, z innych nie korzystam. Masa świetnych dodatków, oszczędza czas (nie muszę wchodzić na pocztę, na przykład - zawsze mi wyświetla ile mam nowych wiadomości i ostatnią ), ponoć też bezpieczna. No, wystarczy chyba? ^^
Pein czy Madara czy Yondaime czy Shodaime? ^^
konoha czy suna????
niewiem co wybrać xD
suna= ma kazekage (fajnie się wymawia i lepiej wygląda od ) = 2-gi najlepszy bohater w anime najlepszy "znak"
konoha = saske = 1-wszy najlepszy bohater w anime kakashi = 4-ty najlepszy bohater i wywodzi się z niej itaś = 3-ci najlepszy bohater w anime
pain czy tobi
WY MACIE UZASADNIĆ SWOJĄ ODPOWIEĆ...
Sasuke powiewasz to moja ulubiona postać w posiada sharingana i zabił z łatwością oro
PS:
pamięta mnie ktoś z wos'a ? ;]
Temari czy TenTen
@up
wybieram
a dlaczego ? bo
wszystko wiadomo
www.legends.ofshinobi.homo.com czy www.dzieci.neo.homo.com