Nie wiesz, jak się gra? Masz wątpliwości, czy dobrze się rozwijasz? Coś jest nie do końca wyjaśnione w grze? W tym temacie postaramy się odpowiadać na te pytania.
Sam też mam sprawę: jest jakiś limit ilości posiadanych wiosek? Czy wszelkie badania, jakie "odkryło" się w jednej z siedzib, są dostępne też w drugiej? (podobnie z oficerami - osobno dla każdej wioski, czy ulepszasz u wszystkich?) Zakładam, że surowce są odrębne dla każdego miasta, prawda?
I drugą: co w sumie "zabiera" to, że czakrę mamy na minusie? ^^
Ostatnio edytowany przez Raruki (2009-06-17 21:34:33)
nie jestem pewny ale chyba zmniejsza wydajność kopalni albo w ogóle ci zabiera surki
1 powinno być 4
2 badania są w każdej wiosce takie same (nieważne w jakiej rozbudujesz w innych też będzie)
3 oficerowie tak jak up
4 surka osobna :]
5 jeśli masz chakre na - to zmiejsza wydajność każdej kopalni (zobacz se daj elektrownie na np 50% i zobacz jak ci wydobycie spadnie)
Pomogłem daj +
Ostatnio edytowany przez Erexo (2009-06-18 14:47:31)
mam pytanie, czy u was też się strony czasem do końca nie ładują? to znaczy ładuje mi sie ta boczna,górna tabelka tam gdzie mam napisane budyni itp. i ilosc surowców ale cała reszta pozostaje biała... nie żeby to był jakiś problem poważny bo wystarczy odświeżyć tylko się zastanawiam czy wy też tak macie...
masz tak np jak coś szciągasz lub masz gg włączone bo za każdym razem jak whodzisz od nowa wszystko sie pobiera
Zapraszam na www.SWG.ugu.pl
za plusa się nie obrażę ^^
Goście kliknij i oceń
[ramka=opis]<iframe src="http://zabuzacom2.2ap.pl/admin/karta.php?id=1&result=usr_search" width="178" height="300">Twoja przegl�darka nie akceptuje ramek!</iframe>[/ramka]
google nie gryzie
[codebox]long_code_here = ';[/codebox]
a wiosek to z 11 można mieć lecz juz nie dlugo bo może w połowie wakacji dodam konto pro ono bedzie miec 16 wiosek ^^
Goście kliknij i oceń
[ramka=opis]<iframe src="http://zabuzacom2.2ap.pl/admin/karta.php?id=1&result=usr_search" width="178" height="300">Twoja przegl�darka nie akceptuje ramek!</iframe>[/ramka]
google nie gryzie
Mam jeszcze jedno pytanie: czy poziomy budowania/ataku dają coś poza punktami do rekrutacji oficerów? Bo w sumie, to ja już ich mam w sumie rozwiniętych grubo ponad połowę i to z samej budowy... Więc, co nam daje zdobywanie kolejnych "poziomów" gdy już nasi oficerzy są rozwinięci na maksa?
Sorki za multi, ale tak by nikt nie przeczytał . Poza tym chyba uzasadnione ^^.
Pytanko - jest jakiś sposób, by powiększyć maksymalną ilość "wolnych miejsc" w wiosce do budowy? I jaka jest maksymalna wielkość wioski? Aktualnie posiadam jedną kolonię z "x/373" i jedną też z "x/122"... W jaki sposób generowana jest ich wielkość? Można w jakiś sposób zbadać przed zasiedleniem dany "teren", by nie marnować kolonizatorów na tak małe wioski?
wybuduj Terraformer
daje 5 pul
Goście kliknij i oceń
google nie gryzie
Ok, dzięki . Żeby nie było, że się narzucam, czy coś, ale czy odpowiedzi na resztę pytań są znane, czy nie za bardzo?
EDIT: Jeszcze jedno - czy jest ograniczona ilość księżyców przy każdej planecie? No i ile "miejsc" mają po wybudowaniu Stacji Księżycowej? (niecierpliwy jestem )
Ostatnio edytowany przez Raruki (2009-06-26 17:19:30)